ITALIA

TAITEI CU BROCCOLI, CONOPIDA SI BRANZA ALBASTRA



     Aceasta reteta rapida, cu sosul sau cremos, este atat de gustoasa incat oricine va fi surprins sa afle ca sosul este preparat doar dintr-un singur ingredient. Painea poate fi o completare a legumelor, iar salata simpla, de rosii, este un contrast cu sosul cremos.




     INGREDIENTE: 170 g taitei
                                  150 g buchetele de broccoli
                                  150 g buchetele de conopida
                                  200 g branza Cambozola
                                  nucsoara proaspat rasa
                                  sare si piper dupa gust


     Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe ambalaj pana sunt al dente. Intre timp se taie bucatele conopida si broccoli.


     Acestea se adauga la paste in ultimele 2-3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita pastele si legumele.


     Intr-o tigaie wok punem branza taiata bucatele. Se da flacara aragazului la minimum posibil pana se topeste branza. Amestecam frecvent ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce se topeste branza se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine ca sa se imbibe cu branza si sa se incinga. Se asezoneaza dupa gust cu nucsoara, sare si piper si se servesc imediat.



     Pofta buna,
     Nico

Nicoleta Grófová

2 comentarii :

  1. Arata grozav, chiar e o mancare pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place Paula, chiar este o reteta super rapida si foarte, foarte gustoasa. O seara frumoasa iti doresc, Nico

      Ștergere

Un produs Blogger.