Aceasta supa se afla in preferatele noastre si de fiecare data cind o fac se mananca pana la ultima picatura. Este foarte buna si daca o veti incerca ma bucur mult.
INGREDIENTE: 6 cremwusti
3-4 cartofi
2 cepe potrivite
3 linguri ulei
1 lingurita vegeta
sare dupa gust
condimente: 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 lingurita seminte chimen, un praf piper negru macinat
Cartofii se curata si se taie cubulete.
Ceapa o curatam si taiem marunt. Cremwustii ii taiem rondele.
In oala in care pregatim ciorba, calim ceapa in ulei
si adaugam rondelele de cremwusti.
Calim inca putin si apoi adaugam cartofii.
Amestecam, calim inca un minut si apoi adaugam boiaua de ardei. Stingem cu 2 l de apa, adaugam celelalte condimente si sare dupa gust.
Acoperim si lasam la fiert pina se inmoaie cartofii. In timpul fierberii puteti adauga si putin patrunjel taiat fin pentru o aroma deosebita.
Se serveste fierbinte cu crutoane de paine prajita. Este foarte buna si rapida aceasta supica!
Pofta buna,
Nico
PS: Este de preferat sa cumparati cremwusti a caror membrana, comestibila sau nu, se poate da jos cu usurinta. Eu am folosit un tip de cremwusti putin picanti si cu membrana artificiala ce se poate consuma si pe care nu am putut sa o dau jos. De aceea rondelele mele de cremwusti au crapat si au capatat forma cifrei 9. Se mai intimpla!
Pot sa va recomand sa incercati aceeasi reteta si cu carnati nu foarte uscati si picanti.
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu