ITALIA

PIZZA MEXICANA



     Ne place foarte mult pizza si de aceea destul de des o prepar in casa. Preferata noastra este cea cu ton, dar si aceasta ne-a placut si am mancat-o cu pofta.




     INGREDIENTE: 18-20 felii subtiri de salam 
                              1 carnat picant si uscat
                              75 ml sos de rosii
                              100 gr cascaval ras
                              1/4 lingurita oregano uscat
                              100 gr porumb
                              1 ardei iute feferoni verde sau uscat
                              aluat de pizza
                              sare si piper dupa gust


     Din aluatul de pizza intindem foaia si o asezam in tava unsa cu ulei. Mentionez ca aceste ingrediente sunt pentru o pizza cu diametrul de 26 cm.


     Sosul de tomate il amestecam cu oregano si il turnam peste blat intinzind uniform. 


     Saram, piperam si apoi asezam salamul pe marginile blatului la distante egale. Eu am pus cate doua una peste alta. In mijloc am asezat bucati subtiri din carnatul picant. 


     Presaram boabele de porumb, 


     ardeiul iute taiat rondele subtiri si apoi cascavalul ras. 


     Dupa gust puteti presara inca o data sare si piper macinat.
     Coacem in cuptorul incins la 220°C pina se rumeneste pe deasupra, aproximativ 20 minute. 



     Taiem si servim fierbinte.



     Pofta buna,
     Nico





Nicoleta Grófová

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.