APERITIVE SI SALATE

PIERSICI CU SUNCA SI CAPSUNI



     Pentru ca sunt deficitara la aperitive si gustari, m-am gandit ca este o idee buna sa pregatesc o reteta pentru concursul organizat de Caietul cu retete  in colaborare cu Cappy Romania.
     O mica cautare prin una  din cartile de bucate din dotare si iata ca imi iese in cale aceasta reteta. Mi-a placut combinatia de ingrediente si am stiut ca este reteta pe care o caut. Sper sa va placa si voua.

     INGREDIENTE: 4 jumatati de piersica
                               2 capsuni
                               2 felii de sunca
                               piper proaspat macinat

                               Umplutura: 80 g unt
                                                80 g branza topita

     Jumatatile de piersica le taiem in partea de jos (partea care sta pe farfurie) pentru a se aseza bine  si a nu aluneca. Largim putin locul unde a fost samburele pentru a putea umple generos fiecare piersica cu crema de branza.




     Intr-un castronel mixam spuma untul cu branza topita. Cu ajutorul unui pos vom umple piersicile cu aceasta spuma de unt si branza. Sunca o asezam in forma de cornet peste umplutura; in interiorul cornetului de sunca asezam o bucatica de capsuna. Decoram cu piper proaspat macinat sau cu frunte de patrunjel.



     Servim cu felii de paine prajita.

     Pofta buna,
     Nico

     Update 17.04.2014: Cu aceasta reteta am castigat pe blogul Caietul cu retete in cadrul concursului "Castiga noua gama de sucuri Cappy si un aparat foto la fel de colorat ca ele!", 5 sticle de suc cu noile arome Cappy, cat si premiul cel mare, aparatul de fotografiat.




Nicoleta Grófová

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.