APERITIVE SI SALATE

TARTINE CU CREMA DE BRANZA SI NUCI PECAN (BUCATARIA ELVETIANA)



     Reteta de astazi este facuta dupa o carte de bucate cu retete din bucataria lumii si am pregatit-o special pentru concursul organizat de "Bucataresele vesele"  in colaborare cu "Cappy Romania". La realizarea retetei si la fotografiat am fost ajutata de fiul meu Lukáš. Tot ce pot sa va spun este ca tartinele au fost delicioase, au mancat si micutii si ne-au placut tuturor in egala masura.

     INGREDIENTE: 60 g unt
                               150 g branza Philadelphia
                               2 linguri de smantana
                               20 g nuci pecan
                               8 felii de paine toast
                               1-2 pere
                               nuci pecan pentru decorat


     Untul moale il mixam spuma si treptat adaugam branza Philadelphia si smantana. La final adaugam in crema de branza nucile pecan maruntite. Daca este nevoie adaugam sare dupa gust.
     Feliile de paine toast le prajim in prajitorul de paine.


     Dupa ce se racesc le ungem cu crema de branza. Fiecare tartina o decoram cu felii de pere si bucati de nuci pecan. Daca doriti puteti presara si nuci macinate.



     Pofta buna!
     Nico



Nicoleta Grófová

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.