ALTE DESERTURI

CARTOFI DIN BISCUIŢI (FĂRĂ FOC)



     O reţeta simplă după Sanda Marin. Se face din ingrediente ieftine şi accesibile oricui. Este gustoasă şi cred că o reţeta mai rapidă nu am încercat niciodată.

     INGREDIENTE: 40 biscuiţi populari
                                1 cană lapte sau apă fiartă
                                1 cană nuci măcinate
                                1 lingură cacao
                                zahăr pudră după gust
                                rom după gust
                                praf cacao sau nuci măcinate pentru tăvălit

     Se macină biscuiţii la robot şi se amestecă cu laptele şi zahărul pudră. Se adaugă nucile măcinate, cacaoa şi romul. Se amestecă toate împreună şi se dau puţin la rece.


     Din compoziţia rece se fac perişoare de mărimea unei nuci, se dau prin praf de cacao şi se aşează în coşuleţe de hîrtie. Le aşezăm într-o caserolă de plastic şi le dăm la rece până a doua zi.


     Le servim alături de ceaiul sau cafeaua preferată.






Dacă doriţi să faceţi reţeta în post, excludem laptele şi folosim apă fiartă.






     Să aveţi poftă,
     Nico


Nicoleta Grófová

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.