O reteta minunata ce poarta semnatura si amprenta Nigellei Lawson. Puteti folosi ce fructe aveti la indemana sau fructele preferate. Reteta originala era cu mure.
INGREDIENTE: 125 g unt
60 g fulgi de ovaz
40 g fulgi de migdale
30 g seminte de floarea soarelui
70 g faina
1 lingurita scortisoara macinata
75 g zahar brun
500 g capsuni
2 lingurite amidon de porumb
50 g zahar sau zahar vanilat
Incalzim cuptorul la 200°C.
Capsunile le spalam si curatam de codite. Le taiem in sferturi si le punem intr-un castron. Le presaram cu amidonul si zaharul vanilat.
Untul il incalzim la cuptorul cu microunde.
Intr-un castron amestecam fulgii de ovaz si migdale, faina, zaharul brun si semintele de floarea soarelui. Adaugam untul topit si amestecam.
Intr-un tava de ceramica punem capsunile.
Peste capsuni presaram amestecul de fulgi si unt.
Coacem in cuptorul incins pentru 25 minute si servim cu inghetata sau frisca.
Este foarte, foarte gustos. Rapid si bun!
Sa aveti un weekend minunat,
Nico
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu