CONCURSURI SI COLABORARI

SCHOLL VELVET SMOOTH LA MINE ACASA!



     La inceputul lunii aprilie am primit spre testare pila electronica Scholl Velvet Smooth in cadrul unei campanii initiate de Scholl Romania si comunitatea BUZZStore. M-am bucurat foarte tare pentru ca am fost selectata sa o testez si am fost fericita cind iepurasul  mi-a facut-o cadou, un cadou minunat, pentru mine si numai pentru mine.




     Sa fiu sincera nu am mai fost la salon sa imi fac pedichiura inca de cand lucram si locuiam in Bucuresti. Odata cu statul nou de mamica am inceput sa ma ingrijesc acasa singura, iar de cand m-am ocupat de un brand cunoscut de cosmetice, pot spune ca mi-am cumparat foarte multe oje in nuante vii, colorate.
     Mi-a facut o deosebita placere sa realizez acest tutorial si sper sa va conving de utilitatea acestei pile.
     Setul primit consta dintr-o pila electronica Scholl Velvet Diamond Crystals si o crema hidratanta de zi pentru picioare cu formulele inovative MarineActive si DayMoist CLR. Mi-am luat sandalele preferate, ochelarii de soare, cadoul primit si m-am pregatit sa infrunt vara care se apropie.




     Indepartam capacul de la baza aparatului si protectia de culoare rosie. Pornim aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga. Cu minim de efort ne putem ingriji cu rezultate uimitoare si acasa. Picioarele mele inainte de a folosi pila electronica cu cristale de diamant se prezentau astfel:


     Folosim capatul rotativ al pilei, pozitionandu-l pe zonele cu piele ingrosate ale talpilor. Nu apasam foarte tare pentru ca aparatul se va opri. Vom observa un praf fin provenind din pielea exfoliata (celule moarte) care se va imprastia in aer.


     Pila electronica cu cristale de diamant Scholl Velvet Smotth poate fi utilizata ori de cate ori dorim, cat de des ne permite timpul si pana cand picioarele vor fi moi la atingere si fara piele ingrosata in exces. Capul rotativ al pilei este recomandat sa fie schimbat la fiecare 3 luni de utilizare.
     Dupa ce mi-am curatat bine talpile, le-am clatit cu apa calduta si am aplicat un strat generos din crema hidratanta de zi primita. Mi-am facut si pedichiura; dupa cum se vede din fotografie, cu minim de ustensile putem obtine rezultate profesionale si acasa.



     Se observa usor, pielea de pe talpa a ramas moale si catifelata.


     Dupa utilizare, capatul rotativ al pilei electronice Scholl Velvet Smooth se poate indeparta usor si poate fi curatat sub jet de apa rece.


     Ca si concluzie, va recomand aceasta pila, fiind foarte eficienta daca va intrebuintata constant. Cu siguranta nu se vor vedea schimbari radicale dupa 2-3 utilizari, dar utilizand-o frecvent si acordand mai multa atentie picioarelor noastre vom scapa de pielea ingrosata in exces si vom avea picioare curate, fara bataturi si crapaturi. Nu uitati, pentru picioare catifelate este nevoie nu numai de curatarea pielei, cat si de hidratarea ei!






      I love Scholl Velvet Smooth !

     Cu prietenie,
     Nico


Nicoleta Grófová

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.